lng lng

лого

Articole

Aveti nevoie de publicitate

Odată cu dezvoltarea economiei, publicitatea a devenit un instrument important de promovare, care are rolul de a stimula vânzările și de a convinge un anumit public despre eficiența și calitatea anumitor produse sau servicii.

Inovația și noile tehnologii informaționale ne permit realizarea materialelor și produselor de publicitate la cel mai înalt nivel.

Continue reading

Publicitatea în lift

Publicitatea  în lift este o formă eficientă de promovare. Oamenii atrag atenția pe pereții acestuia, atîta timp cît se află în acolo.

Anunțurile dvs. în lift vă pot susține și informa persoanele interesate de produsele și serviciile pe care le prestați.

Nu toți recurg la acest tip de publicitate, asta vă poate evidenția față de concurenții dvs. și să vă crească profitul substanțial.

Continue reading

Publicitatea netradițională

Majoritatea comercianţilor utilizează  publicitatea tradițională pentru promovarea bunurilor, dar de obicei ea este costisitoare. Ca o completare a publicităţii tradiționale, a apărut o nouă modalitate de a se evidenția produsul prin metode netradiţionale, de a-l plasa mai puţin ordinar.

Acest tip de publicitate se numeşte ca cea „netradiţională”, dar care vă poate oferi ceea ce aveţi nevoie. Nu are costuri exagerate, ea se bazează mai mult pe gustul estetic si creativ, de a reprezenta prin imagine şi text produsul sau serviciul.

Cea mai răspîndită formă  de publicitate netradițională este cea în presa scrisă, ce  poate fi reprezentată în  mesaje, fraze, cu elemente de umor sau imagini haioase.

Un punct forte a publicităţii netradiţionale este că ea atrage prin felul ei de a fi, prin idei originale şi mesaje amuzante, pe cînd cea tradiţională uneori oboseşte fiind prea banală.

Dacă doriți să vă promovați serviciile sau produsele  într-un mod original și creativ în  raport cu concurenții Dvs. atunci nu ezitați să apelați la publicitatea netradițională care vă poate oferi toate acestea la costuri rezonabile.

 

Publicitatea în magazin

Publicitatea în magazin este modul în care arată magazinul cu anumite produse sau servicii  propuse pentru consumatori. Ea înglobează atît interiorul cît şi exteriorul magazinului.

Promovarea prin aspectul magazinului este importantă, deoarece prima impresie a potenţialului consumator, e chiar din primele secunde.

Imaginea exterioară  şi interioară a magazinului este brand-ul umbrelă şi cuprinde:

  • Esteticul magazinului
  • Stilul
  • Modul în care este asigurat accesul în magazine
  • Modul în care este aranjat spaţiul
  • Uniforma sau ţinuta vînzătorilor

 

 

În faţa unui magazin de regulă trebuie să existe alte instrumente adiţionale de publicitate ca bannere, afişe, broşuri, pliante, oferte scrise, cataloage, degustări, publicitatea radio din cadrul magazinului şi activităţile recente de promovare.

 

Publicitatea de magazin, are mai multe elemente pe care cumpărătorul potențial nu le sesizează, dar ele sunt importante pentru imaginea generală a spațiului unde se prezintă produsele sau serviciile. Acestea sunt următoarele:

 

-tonul vocii vînzătorilor

-luminozitatea,

-muzica din magazine

-culorile

– mobilierul, modul de amplasare a lucrurilor

 

 

La fel amenajarea corespunzătoare joacă un rol esențial, ele trebuie să fie vizibile și accesibile pentru  cumpărători, astfel magazinul are nevoie de un echipament special, care să reprezinte cel mi bine produsele sale.

Materiale publicitare

Materialele publicitare sunt vitale oricărei afaceri pentru că anume materialele publicitare sunt cele care întăresc brandul și fac recunoscută marca.

Multitudinea de materiale promoționale care sunt completate cu logo-ul, sloganul companiei sau al produsului, serviciului dvs. însoțesc clienții dumneavoastră oriunde și oricând și fac posibilă expunerea repetată în fața publicului țintă anume a elementelor de identitate vizuală (logo, slogan).

Continue reading

Publicitatea pe billboard

Publicitatea în aer liber este cea mai veche formă de publicitate. Unul dintre cele mai răspândite tipuri de publicitate outdoor este publicitatea pe  billboard sau mai fiind denumit și: billbord, bigbord sau bigboard. Billboard-ul este un panou cu dimensiuni ce variază de la 3X6, 5X3, 6X4 și mai mari. Continue reading

Promovarea restaurantelor

În era în care suntem se face publicitate la absolut orice, iar publicitatea la restaurante nu este o excepție. Atunci când vorbim despre promovarea restaurantelor avem o multitudine de opțiuni de a promova deliciile din bucătărie. Pentru început, dacă tot suntem în era tehnologiei, este binevenit de a avea un site al restaurantului care să prezinte potențialilor clienți bucatele. În cazul promovării restaurantelor putem folosi atât publicitatea ATL,  cât și BTL. Publicitatea ATL este cea care promovează pe canale tradiționale în timp ce prin  intermediul publicității BTL se promovează pe canale mai inedite, mai neconvenționale care prind la public.

Din motiv că pe piața din Republica Moldova există un număr enorm de restaurante cu oferte din ce în ce mai avantajoase, publicitatea la restaurante este binevenită, ba chiar este la mare căutare deoarece este un mod bun și eficient de a evidenția punctele forte ale unui restaurant față de celelalte, existente pe piață.

 

 

Posterele

Posterul este o coală mare de hârtie imprimată, ce se lipește pe o suprafață verticală sau pe un perete. Posterele sunt realizate cu scopul de a atrage atenția cât mai multor oameni și în același timp de a informa despre un anumit lucru și desigur de a influența cât mai multă lume cu putință. Continue reading

Publicitate la TV

Televiziunea a apărut în anii 40, dar a prins avânt zece ani mai tîrziu. Odată cu avântul televiziunii și publicitatea a prins noi dimensiuni, pe lângă textul atractiv care venea în promovarea produsului la radio, acum era posibil și prezentarea produsului sau serviciului în sine într-o lumină cât mai favorabilă.

Continue reading

Publicitatea neon

Cuvântul neon provine din greacă și înseamnă noul gaz, și anume un gaz rar care se obține prin lichifierea aerului. Publicitatea neon există mulțumită inventatorului francez George Claude care a creat tubul cu neon în 1910. Publicitatea cu neon a avut priză la public și nu peste mult timp de la descoperirea acestuia, în anul 1923 tuburile cu neon ajung și în SUA, ajungând a fi populare în publicitatea outdoor. Fiind vizibile și la lumina zilei, tuburile cu neon au fost supranumit ²focul lichid². În Republica Moldova publicitatea cu neon a apărut la câteva decenii după apariția ei din Paris, undeva prin anii ¢90. În țara noastră publicitatea cu neon este la mare căutare pentru că sunt o sursă de lumină, cu o diversitate mare de culori ce sunt durable în timp și deloc costisitoare.

Continue reading