lng lng

лого

BrandMobile

...este denumirea comercială
a serviciilor oferite de Mobile Media.

Parametri tehnici

Brand Mobile - Cum arată?

Este un camion reutilat, pe caroseria căruia sunt 2 suprafeţe publicitare 3x6 m şi o suprafaţă 3 x 0,70m

De unde vine sunetul?

BrandMobile-ul este dotat cu o instalaţie sonoră cu o capacitate de 600W, care permite difuzarea înregistrărilor audio format MP3, WMA, CD;

horn

Cum îl vezi noaptea?

Panourile publicitare amplasate pe BrandMobile sunt iluminate de 14 lămpi halogen;

lamp

Prin ce canale comunică BrandMobile-ul?

Brandmobile-ul asigură o comunicare multisenzorială şi o memorabilitate ridicată a mesajului, antrenînd canalele: vizual; auditiv; dinamic.

view

Modul de lucru

Pe ce traseu se deplasează BrandMobile-ul?

Traseul se elaborează împreună cu clientul şi în dependenţă de solicitările acestuia. traseul poate fi stabilit atît pe străzile Chişinăului cît şi în alte regiuni ale Moldovei, şi chiar în regiunea ţărilor vecine.

traseu

Cu ce viteză se deplasează BrandMobile-ul?

Viteza maximă cu care se deplasează BrandMobile-ul este de 40km/oră;

speed

Care este orarul de munca a BrandMobile-lui?

Ziua de muncă cu deplasări şi staţionări constituie 10 ore. la solicitarea clientului orarul de muncă poate fi modificat conform listei de prețuri.

time

PRO BrandMobile

Care este impactul?

82% din cetăţenii, care se află la o distanţă de circa 150 de metri de billboard-ul mobil vor recepţiona mesajul acestuia; Brand Mobile-ul poate fi văzut de mai mult de 50 000 de oameni (conducătorii auto, pietonii, oamenii din transportul public) într-o zi.

people

De ce trebuie să aleg BrandMobile-ul?

După randament, Brand Mobile-ul va înlocui, timp de o zi 7 panouri publicitare staţionare, într-un sector al municipiului Chișinău;

O campanie publicitară desfășurată prin intermediul BrandMobile-ului este de 3 ori mai ieftină, decît o campanie publicitară realizată prin intermediul panourilor stradale.

Spre deosebire de publicitate a exterioară tradiţională, panoul mobil atrage atenţia trecătorilor prin mobilitatea şi originalitatea sa.

BrandMobile-ul se poate deplasa practic pe orice stradă în orice perioadă a zilei;

BrandMobile-ul poate fi amplasat pentru o scurtă perioadă de timp în locuri neobişnuite, unde este interzisă sau imposibilă plasarea panourilor publicitare staţionare.

Instalaţie sonoră, cu care este dotat vehicolul, permite deplasarea şi difuzarea spoturilor audio.

Iluminarea uniformă şi intensă a publicităţii Dvs. pe timp de noapte va atrage atenţia auditoriului şi va asigura receptarea mesajului publicitar.

Suprafeţele publicitare ale construcţiei BrandMobile-ului asigură o acoperire potenţială mai mare de cît panourile staţionare obişnuite. 

Formatul purtătorului stimulează crearea unei publicităţi mai deschise şi provocatoare. 

Acest concept de marketing, original şi modern creează omniprezenţa brandului, a logo-ului şi a culorilor dvs., măreşte timpul de vizualizare în raport cu cel al unui panou publicitar static, implică o percepţie senzorială mai mare și asigură o rată mai înaltă de memorare.

like