lng lng

лого

Articole

Publicitatea în magazin

Publicitatea în magazin este modul în care arată magazinul cu anumite produse sau servicii  propuse pentru consumatori. Ea înglobează atît interiorul cît şi exteriorul magazinului.

Promovarea prin aspectul magazinului este importantă, deoarece prima impresie a potenţialului consumator, e chiar din primele secunde.

Imaginea exterioară  şi interioară a magazinului este brand-ul umbrelă şi cuprinde:

  • Esteticul magazinului
  • Stilul
  • Modul în care este asigurat accesul în magazine
  • Modul în care este aranjat spaţiul
  • Uniforma sau ţinuta vînzătorilor

 

 

În faţa unui magazin de regulă trebuie să existe alte instrumente adiţionale de publicitate ca bannere, afişe, broşuri, pliante, oferte scrise, cataloage, degustări, publicitatea radio din cadrul magazinului şi activităţile recente de promovare.

 

Publicitatea de magazin, are mai multe elemente pe care cumpărătorul potențial nu le sesizează, dar ele sunt importante pentru imaginea generală a spațiului unde se prezintă produsele sau serviciile. Acestea sunt următoarele:

 

-tonul vocii vînzătorilor

-luminozitatea,

-muzica din magazine

-culorile

– mobilierul, modul de amplasare a lucrurilor

 

 

La fel amenajarea corespunzătoare joacă un rol esențial, ele trebuie să fie vizibile și accesibile pentru  cumpărători, astfel magazinul are nevoie de un echipament special, care să reprezinte cel mi bine produsele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *