lng lng

лого

Articole

Publicitatea netradițională

Majoritatea comercianţilor utilizează  publicitatea tradițională pentru promovarea bunurilor, dar de obicei ea este costisitoare. Ca o completare a publicităţii tradiționale, a apărut o nouă modalitate de a se evidenția produsul prin metode netradiţionale, de a-l plasa mai puţin ordinar.

Acest tip de publicitate se numeşte ca cea „netradiţională”, dar care vă poate oferi ceea ce aveţi nevoie. Nu are costuri exagerate, ea se bazează mai mult pe gustul estetic si creativ, de a reprezenta prin imagine şi text produsul sau serviciul.

Cea mai răspîndită formă  de publicitate netradițională este cea în presa scrisă, ce  poate fi reprezentată în  mesaje, fraze, cu elemente de umor sau imagini haioase.

Un punct forte a publicităţii netradiţionale este că ea atrage prin felul ei de a fi, prin idei originale şi mesaje amuzante, pe cînd cea tradiţională uneori oboseşte fiind prea banală.

Dacă doriți să vă promovați serviciile sau produsele  într-un mod original și creativ în  raport cu concurenții Dvs. atunci nu ezitați să apelați la publicitatea netradițională care vă poate oferi toate acestea la costuri rezonabile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *