BRAND MOBILE LED

Maximizați numărul de vizualizări și clienți cu ajutorul camionului Brand Mobile LED

BrandMobile cu ecran LED este un vehicul echipat cu 4 suprafețe publicitare distincte: 2 ecrane laterale de 3,27 m², cu rezoluție HD, un ecran din spate de 1,23 m² și un mic display cu afișaj monocrom de 0,384 m în față. Acest mic display se remarcă prin luminozitatea ridicată și unghiul larg de vizionare. Toate acestea sunt accentuate și de o instalație sonoră integrată.

PARAMETRI TEHNICI

Brand Mobile cu LED – Cum arată?

BrandMobile cu ecran LED este un vehicul echipat cu 4 suprafețe publicitare distincte: 2 ecrane laterale de 3,27 m², cu rezoluție HD, un ecran din spate de 1,23 m² și un mic display cu afișaj monocrom de 0,384 m în față. Acest mic display se remarcă prin luminozitatea ridicată și unghiul larg de vizionare.

De unde vine sunetul?

Ecranele sunt accentuate și de o instalație sonoră integrată.

Cum îl vezi noaptea?

Datorită ecranelor cu rezoluție HD, spotul publicitar, în special în timpul nopții, oferă un efect cinematografic.

Care este rezultatul?

Brandmobile garantează o prezență puternică în orice colț al orașului, în întreaga țară sau chiar peste hotarele ei, indiferent de perioada anului. Ne deplasăm exact acolo unde aveți nevoie!

MODUL DE LUCRU

Pe ce traseu se deplasează BrandMobile-ul LED?

Elaborăm traseul împreună cu clientul, luând în considerare solicitările acestuia. Traseul poate fi configurat atât pe străzile Chișinăului, cât și în alte regiuni ale Moldovei, inclusiv în regiunile țărilor vecine.

Care este orarul de munca a BrandMobile-lui LED?

Într-o zi obișnuită de muncă, care include deplasări și staționări, programul este de 10 ore. La solicitarea clientului, orarul de muncă poate fi ajustat conform listei de prețuri.

Instalația sonoră

Instalația sonoră este utilizată în conformitate cu prevederile articolului 35, punctul (2) din Legea Nr. 62 din 17 martie 2022, privind publicitatea.

PROMOȚII

1. BrandMobile pentru 10 zile

Închiriază BrandMobile(portavoce, 3x6m) pentru 10 zile și primești gratuit StandMobile staționar (2x4m) pentru aceeași perioadă.

2. StandMobile pentru 30 de zile

Alege să închiriezi StandMobile (3x6m) pentru 30 de zile și beneficiezi de StandMobile staționar (2x4m) gratuit pentru primele 10 zile.

3. BrandMobile cu ecran LED pentru 10 zile

Optează pentru închirierea BrandMobile cu ecran LED pentru 10 zile și vei primi gratuit BrandMobile staționar (2x4m) pentru aceeași perioadă.

ALTE SERVICII