STAND MOBILE

Maximizați numărul de vizualizări și clienți cu ajutorul unui Stand Mobile

StandMobile constă din mai multe remorci publicitare reutilate, fiecare având 4 suprafețe publicitare: 2 mari pe laterale și 2 mai mici în față și în spate. La cerere, StandMobile-ul poate fi echipat cu o instalație sonoră, iar suprafețele publicitare sunt iluminate de lămpi halogen.

PARAMETRI TEHNICI

Stand Mobile – Cum arată?

StandMobile constă din mai multe remorci publicitare reutilate, fiecare având 4 suprafețe publicitare: 2 mari pe laterale și 2 mai mici în față și în spate.

De unde vine sunetul?

La cerere, StandMobile-ul poate fi echipat cu o instalație sonoră.

Cum îl vezi noaptea?

Suprafețele publicitare sunt iluminate de lămpi halogen.

Care este rezultatul?

StandMobile asigură o prezență puternică în orice colț al orașului sau țării, plasând publicitatea în cele mai aglomerate și strategice locații pentru afacerea dumneavoastră.

MODUL DE LUCRU

Pe ce traseu se deplasează BrandMobile-ul?

Elaborăm traseul împreună cu clientul, luând în considerare solicitările acestuia. Traseul poate fi configurat atât pe străzile Chișinăului, cât și în alte regiuni ale Moldovei, inclusiv în regiunile țărilor vecine.

Care este orarul de munca a BrandMobile-lui?

Într-o zi obișnuită de muncă, care include deplasări și staționări, programul este de 10 ore. La solicitarea clientului, orarul de muncă poate fi ajustat conform listei de prețuri.

Instalația sonoră

Instalația sonoră este utilizată în conformitate cu prevederile articolului 35, punctul (2) din Legea Nr. 62 din 17 martie 2022, privind publicitatea.

PROMOȚII

1. BrandMobile pentru 10 zile

Închiriază BrandMobile(portavoce, 3x6m) pentru 10 zile și primești gratuit StandMobile staționar (2x4m) pentru aceeași perioadă.

2. StandMobile pentru 30 de zile

Alege să închiriezi StandMobile (3x6m) pentru 30 de zile și beneficiezi de StandMobile staționar (2x4m) gratuit pentru primele 10 zile.

3. BrandMobile cu ecran LED pentru 10 zile

Optează pentru închirierea BrandMobile cu ecran LED pentru 10 zile și vei primi gratuit BrandMobile staționar (2x4m) pentru aceeași perioadă.

ALTE SERVICII