Site-uri internaționale de reduceri și promoții

În fiecare zi, trecem pe lângă zeci de panouri publicitare și primim diverse materiale promoționale în poștă. Totuși, atunci când avem chef de shopping, preferăm să căutăm independent oferte și reduceri pentru produsele de care avem nevoie. Astfel, au fost create diverse site-uri internaționale de reduceri și promoții.

De aceea, în căutarea unor platforme similare în alte țări, am compilat o listă cu cele mai populare site-uri internaționale de reduceri și promoții care prezintă cataloagele online, reducerile și cele mai mici prețuri din diverse magazine locale.

Prin urmare, în Republica Moldova, există site-ul https://croco.md/ro , care centralizează ofertele și reducerile din magazinele locale. Astfel, pe acest site,sunt disponibile cataloagele pentru mai multe magazine, printre care se numără Linella, Metro și Kaufland. De asemenea, sunt incluse cataloagele pentru alte magazine, precum supermarketul Nr.1, Local, Bonus și Family Market, care se axează pe produse alimentare. De asemenea, mobilă și decorațiuni pentru casă sunt disponibile la JYSK, în timp ce electrocasnicele pot fi găsite la Bomba. În plus, vesela este oferită de Gipfel și Vaiselle, iar produsele de igienă și îngrijire sunt furnizate de Casa Curată, Împărăția Curățeniei sau Zolușca, printre altele.

Analog cu, croco.md, în România există site-ul https://www.kimbino.ro. Aceasta  este o platformă ce adună cataloagele cu oferte din magazine de top precum: Lidl, Kaufland, Carrefour, Penny, DM drogeriemarkt, Dedeman, Altex, Jumbo, Profi și altele.

La fel, în Ucraina există https://prom.ua/ua/. Aceasta este cel mai mare marketplace din Ucraina. Platforma oferă o gamă vastă de produse și gazduiește sute de mii de vânzători din toate regiunile Ucrainei. Astfel, aici puteți găsi orice la prețuri competitive.

Asemănător, în Polonia există https://gazetkapromocyjna.com.pl/. Aceasta  este o platformă care permite consultarea revistelor promoționale în format PDF. Aici găsiți ofertele tuturor lanțurilor de magazine din țară. De la magazine alimentare, a magazinelor de mobilă, farmacii și îmbrăcăminte.

Pentru cei din Italia, recomandăm https://www.tiendeo.it/ .  Disponibil în Spania și Franța. Acest site furnizează informații despre ofertele disponibile în magazinele fizice din Italia. Utilizatorii pot căuta oferte în funcție de locație și pot consulta cataloagele de produse ale diferitelor magazine.

La fel, în Spania funcționează: https://www.tiendeo.com/. Acest site oferă cataloage și oferte din magazinele locale din Spania.

Similar, în Portugalia este https://www.kimbino.pt/. Acest site afișează cataloage de produse și oferte din diverse magazine portugheze.

La fel, pentru Austria: https://www.mydealz.de/. Deși, initial era destinat Germaniei, MyDealz include și secțiuni dedicate altor țări europene. Utilizatorii pot găsi oferte și reduceri pentru produse și servicii inclusiv din Austria pe acest site.

Similar, în Germania, exist: https://www.meinprospekt.de/  și https://www.kaufda.de/ oferă utilizatorilor acces la cataloagele magazinelor precum Lidl, Edeka, Rewe, Netto marken-discount, Toom Baumarkt, MediaMarkt și altele.

Pentru Marea Britanie, recomandăm: https://www.hotukdeals.com/ .  Acest site, permite utilizatorilor să încarce și să voteze pentru ofertele din diverse categorii.  HotUKDeals are o comunitate activă și implicată, unde membrii contribuie cu informații și recenzii pentru a ajuta alți utilizatori să ia decizii informate în ceea ce privește achizițiile lor.

La fel, în Franța pe https://www.promo-conso.net/index.php găsiți cataloagele promoționale a magazinelor precum: Auchan, Carrefour, Cora, Geant, Hyper U, Leclerc, Monoprix și altele.

În Belgia, pe https://www.promobutler.be/nl/ găsiți cataloagele magazinelor precum: Aldi, Electrostock, MaziZoo, Zelfbouwmarkt, Happyland, Brico și multe altele.

În Rusia puteți accesa https://kuponator.ru/ . Pe Couponator sunt prezente reduceri de la peste 10.000 de companii, care oferă servicii în orice domeniu: frumusețe, divertisment, activități culturale, călătorii, educație etc.

În concluzie, sperăm că aceste informații vă vor fi de folos. Vă dorim cumpărături plăcute!